maandag 28 september 2009

Doosje


Voor de jarigen op mijn werk maak ik altijd een kaartje, of iets anders.....Sinds ik een poosje geleden de Scor-Pal heb gekocht, zijn het dus doosjes, iedere jarige job krijgt dit jaar een doosje gevuld met wat lekkers. Het papier van Teresa Collins lag nog op mijn bureau, dus een doosje was vlug gemaakt.

Bedankt voor het langs komen, Lieve groetjes Amanda

zaterdag 26 september 2009

Willem 50 jaar !!!!



Manlief werd deze week 50 jaar, en hij heeft 1 grote liefde en dat is zijn dochter. Ik had nog wat leuke zwembadfoto's van de afgelopen zomer en heb deze verwerkt in een kaartje. Ik had verder niets hoeven geven, dit was het kado van de dag.
Lieve groetjes Amanda

Kerstkaartjes

Ik maak het hele jaar door kerstkaartjes, deze is gemaakt met een oude lijn van Doudlebug, een stempeltje van Magnolia en de ovale nestabilities.


Wens jullie allemaal een fijn weekend!



Lieve groetjes Amanda

woensdag 23 september 2009

Double Dutch




Op de blog van Double Dutch staat een onwijs leuke uitdaging, maak een fun file folder ter ere van hun 1-jarig bestaan. Afgelopen zondag ben ik er eens voor gaan zitten, met dit als resultaat. Ik heb een stempel van Magnolia gebruikt en het papier is van Teresa Collins, dat lag al een tijdje te liggen. Wat embellies en bloem erbij en dit is het resultaat
Lieve groetjes Amanda