woensdag 30 december 2009

Kaartje en doosje van Chatterbox




De laatste stukjes van het papier zijn gebruikt, het is nu echt op. Aan de ene kant wel jammer, aan de andere kant komt er zoveel mooi papier uit dat het ook wel prettig is om wat op te maken ;-)

Wil jullie vast allemaal een fijne jaarwisseling wensen en een gezond, liefdevol en creatief 2010!

Lieve groetjes Amanda

donderdag 24 december 2009

Juffenkadootje deel 2 en challenge Double Dutch



Deze tasjes met doosjes heeft dochter Lisa meegenomen naar het kerstdiner op school, als kerstkadootje voor de juffen. Deel 1 had ik al eerder laten zien. Het rose/rode tasje en doosje waren net op tijd klaar, en in de doosjes zat natuurlijk wat lekkers.

Ik wil iedereen bedanken voor de bezoekjes van de afgelopen maanden en de berichtjes die jullie achterlieten, ik heb ze met plezier gelezen. Verder wil ik jullie natuurlijk allemaal hele fijne kerstdagen wensen samen met jullie partners, kinderen en familie!

Liefs Amanda

dinsdag 22 december 2009

Hetzelfde papier



maar een andere LO en een ander stempeltje, deze keer mijn favoriete PB van dit jaar. Het afdrukje is weer ingekleurd met distressinkt, vind het helemaal geweldig om te doen.

Wens jullie een fijne dag allemaal, bedankt voor het langskomen,

Lieve groetjes Amanda

zaterdag 19 december 2009

Papier van Melissa Frances



Dit kaartje is met haar papier gemaakt. Had het eind vorig jaar al gekocht bij Carmen van Card Art. Het stempeltje is van Magnolia, een van mijn favorieten. De lay-out die ik heb gebruikt is van de club Scraps! een geweldig leuk clubje met mooie sketches.

Wens jullie allemaal een heel fijn weekend, bedankt voor jullie bezoekje!

Lieve groetjes Amanda

woensdag 16 december 2009

Challenge Create4fun





Op de challengeblog van Create4fun staat een hele leuke challenge, de easelkaart. Het toeval wilde dat ik daar net mee bezig was.

Fijne woensdag dames, bedankt voor het langskomen, lieve groetjes Amanda

zondag 13 december 2009

Kadootje voor de juf




Lisa heeft donderdag haar kerstdiner op school. Het leek me een aardig idee om de juffen een kerstkadootje te geven. Ik heb een doosje gemaakt, daarin gaat nog wat lekkers. Het doosje zit in een geschenktasje dat ook beplakt is.

Ik wens jullie allemaal een fijne zondag! Lieve groetjes Amanda

donderdag 10 december 2009

Gewoon kaartje



Weer eens een gewoon kaartje gemaakt, het papier is van Chatterbox, en is een oude lijn, heb als basis nog een keer de sketch van het clubje gebruikt alleen geen cirkel gebruikt. De bloemen zijn gemaakt met de retroponsen en de takjes met de pons van Martha Stewart. Het magnoliastempeltje is in gekleurd met distressinkt. Heb dat een tijdje terug op de beurs in Rijswijk gezien, Anita demonstreerde ermee. Het is mijn kerstkado geworden, het hoefde gelukkig niet onder de boom *LOL* en dit is een van mijn eerste freubels waar ik min of meer tevreden over ben, 't is wel even wennen na jaren kleuren met potloden, maar zo leuk om te doen!

Bedankt voor het langskomen, lieve groetjes Amanda

woensdag 9 december 2009

Nog een kerstkaartje



Ik heb nog een kaartje gemaakt met de sketch die op Christmas Cards and More staat, deze keer met heel ander papier, lekker rose, ligt er al 2 jaar, maar vond het zo zonde om er in te snijden, en met een lief stempeltje van de Forever Friends.

Bedankt voor het langskomen, lieve groetjes Amanda

zondag 6 december 2009

Clubs en kerstkaartjes



Op Clubs heeft Janneke een kerstclubje geopend, vandaag op 6 december. Ze heeft me gevraagd als beheerster, en daar heb ik volmondig ja op gezegd, dus met 4 leuke en lieve meiden gaan we daar een gezellige en leuke boel van maken. Elke 2 weken komt er een sketch of projectje op te staan, met soms een prijsje.

De kaart hierboven heb ik gemaakt voor de opening. Je kunt het clubje hier vinden!

Fijne zondag allemaal, lieve groetjes Amanda

zaterdag 5 december 2009

Verjaardagskaartje



Blijf het papier helemaal geweldig vinden, het lag nog steeds op mijn bureau, en er dus nog een kaartje mee gemaakt. De stempel is een oldie van Penny Black, ingekleurd met mijn prismapotloden, wat bloemen en brads erbij. Ben ondertussen druk aan het oefenen met het inkleuren met distressinkt, heel leuk om te doen, maar vind het nog wel moeilijk.

Lieve meiden bedankt voor het langskomen en jullie lieve berichtjes, wens jullie allemaal een fijne en gezellige sinterklaas!

Lieve groetjes Amanda

woensdag 2 december 2009

Bloemen



Een pizzadoosje gemaakt voor een jarige collega. Het papier is van Bo Bunny en de stoffen bloemen en een aantal brads ook. Verder wat bloemen met de retroponsen erbij geplakt, een swirl en een stuk kant. De randjes zijn met de pons van Martha Stewart gemaakt.

Heb het niet vaak, maar heel soms kan ik moeilijk afstand doen van een kaartje of een doosje, en deze ging toch wel een beetje met pijn in mijn hart weg......gelukkig was ze er wel superblij mee.

Bedankt voor het langskomen, lieve groetjes Amanda

dinsdag 1 december 2009

Award




Deze mooie award heb ik gekregen van Jannie, wat lief heel erg bedankt! Sorry dat ik hem zo laat erop zet, maar het was een beetje druk de afgelopen dagen.


Dit zijn een paar regeltjes

1. Kopieer de Award naar je site.
2. Link naar de persoon van wie je de prijs hebt gehad.
3. Noem 7 dingen over je zelf.
4. Benoem 7 andere bloggers.
5. Link naar deze blogs.
6. Laat een bericht achter op de blogs die je nomineert.


Zeven dingen van mijn zelf.

1 Dat ik het zo leuk vind dat ik deze award terwijl ik nog maar zo kort blog.
2 Ik daardoor nog niet kan linken en nu een probleem heb, ga snel in de leer.
3 Ik helemaal gek ben van scrappen zowel kaarten als foto-albums.
4 Stapelgek ben op mijn dochter en man (en dit eigenlijk punt 1 had moeten zijn).
5 Dat ik al tijden een vintagekaart wil maken, maar er niet aan toe kom.
6 Ik druk aan het oefenen ben met het inkleuren met distressinkt.
7 Ik graag wat meer tijd zou hebben, mijn buuv is aan het breien en jee daar heb ik ook best zin in....


En ik wil deze award doorgeven aan: Janneke, Betina, Ilona, Caroline, Marja, Martha, en Lia



Lieve groetjes Amanda