zondag 28 februari 2010

Kado-enveloppe voor mijn zusje




Mijn zusje en haar vriend hebben onlangs een baby gekregen, ze heet Fleur en is natuurlijk het mooiste meisje van de hele wereld (op mijn eigen dochter na dan). Tante moest natuurlijk wat maken. Ik zag op de site van WOJ een leuk omslagdoosje staan, dit heb ik gemaakt met het papier van MM Be Loved (zo toepasselijk) en ik heb er 4 foto's ingedaan. Ik hoop dat ze het leuk vinden.

Wens jullie allemaal een fijne dag, bedankt voor het langskomen.

Liefs Amanda

woensdag 24 februari 2010

En nog een kerstkaartje



Dit keer met een heel oude lijn, Holiday Collection, het stempeltje is een oudje van PB, en ingekleurd met mijn prisma potloden.

Fijne dag allemaal en bedankt voor het langskomen en jullie lieve berichtjes.

Lieve groetjes Amanda

vrijdag 19 februari 2010

Nog meer kerst....



Het papier is van Magnolia en het stempeltje ook, deze is ingekleurd met distressinkt. De kerstroos is een quickutz die.

Fijne dag allemaal en bedankt voor jullie bezoekje.

Lieve groetjes Amanda

dinsdag 16 februari 2010

Kerst met Magnolia



Voor het clubje van Janneke heb ik een kaartje gemaakt, de uitdaging was deze keer een receptje, er moet opzitten: 3 brads,charm, scalloprand, lintje en bloemen. Een leuke uitdaging. Het papier is van Magnolia en het stempeltje van CC-design.

Fijne dag allemaal en bedankt voor jullie bezoekje.

Lieve groetjes Amanda

zaterdag 13 februari 2010

De laatste Valentijns-maaksels




Heb voor het ene dinnetje een notitieblokhouder gemaakt, en voor de andere een springkaartje. Het papier is nog niet op, de rest is voor volgend jaar of een andere geschikte gebeurtenis.

Wens jullie alvast voor morgen een fijne Valentijnsdag en een goed weekend, bedankt voor het langskomen,

Liefs Amanda

dinsdag 9 februari 2010

het kan nog even......



Het kaartje is weer met hetzelfde papier gemaakt, het afdrukje heb ik van Janneke gekregen, dank je wel meid. Nog even en het is Valentijn, en de kaartjes worden donderdag op de bus gedaan......

Bedankt voor het langs komen meisjes, lieve groetjes Amanda

Award



Deze Award van Diana gekregen, ben er heel blij mee, dank je wel. Heb hem al een keer eerder (een paar dagen geleden)gekregen en daar mijn antworden een paar dagen geleden al een lijstje neergezet, voor mijn antwoorden even naar beneden scrollen dames.

Lieve groetjes Amanda

zondag 7 februari 2010

Valentijnsdoosje





Een collegaatje van mij is zwanger, nu zo ongeveer 3 maanden. Het leek me leuk om een paar sokjes te geven, maar die moeten dan wel een beetje leuk verpakt zijn. Dus nog een keer het doosje gemaakt en de sokjes er in gedaan. Ik hoop dat ze het leuk vindt.

Wens jullie allemaal een fijne dag, bedankt voor het langskomen.

Liefs Amanda

maandag 1 februari 2010

Kerstdoosje





Voor de club van Janneke, deze keer een origami-doosje gemaakt, het papier is van Websters Page, de stempel van Forever Friends, verder weer eens de prismapotloden uit het vet gehaald.

Fijne dag allemaal en bedankt voor het langskomen.

Lieve groetjes Amanda