woensdag 29 september 2010

Herfstkleuren



Kijk de laatste tijd regelmatig voor sketches bij Friday Sketchers op het blog, deze week weer een leuke, dus ik dacht ik doe een keer mee. Ik had nog heeeeul oud papier van DB liggen (uit 2005!) een magnoliaatje met korenaren, bloemetjes van Prima Marketing en de brads ook van DB, de blaadjes zijn van een pons van McGill en het afdrukje is ingekleurd met copics.

Bedankt voor jullie bezoekje, liefs Amanda

dinsdag 28 september 2010

Kerst in 't bruin



Dit keer een bruin kerstkaartje, het papier en de stempel zijn van Magnolia, ingekleurd met mijn copics, de stempel in de circel van de nesta's en de kerstster is een creatable van MD.

Bedankt voor jullie bezoekje,

Liefs Amanda

zaterdag 25 september 2010

Weer even distressen hoor...



Heb het de afgelopen weken druk gehad met de copics, maar distressen blijft toch ook een heel fijne techniek, hier een kaartje met een Magnoliaatje gemaakt, en weer eens de spacers gebruikt, de bloemen zijn van Prima Marketing en het papier is van MME.

Bedankt voor het langskomen en een fijn weekend allemaal.

Liefs Amanda

woensdag 22 september 2010

Little Yellow bicycle



Weer een kerstkaartje, deze keer gemaakt met het bovenstaande papier, heb het onlangs gekegen van een dinnetje die er niks mee kon, ik vind het prachtig, echte kerstkleuren en er zit een beetje glans op. Het magnoliaatje is ingekleurd met de copics, wordt een echte verslaving vrees ik...

Fijne dag allemaal, bedankt voor jullie bezoekje.

Liefs Amanda

zondag 19 september 2010

Kerst met Mo



Heerlijk gefreubeld vandaag, een kerstkaartje, het papier is van Bo Bunny, vind het zo heerlijk vrolijk, het stempeltje is van Mo Manning (thanks Marijke), ingekleurd met copics. De kerstster is van Quickkutz, de kleine sterretjes van een onbekend merk, het tekststempeltje komt uit een tin van Papersalon, verder wat pareltjes erop geplakt.

Bedankt voor jullie bezoekje,

Liefs Amanda

zaterdag 18 september 2010

Ballerina



Na de kerstkaartjes weer eens een verjaardagskaartje gemaakt, deze keer is de magnolia ingekleurd met de prismapotloden, het papier is weer Be Loved, en de bloemen zijn gemaakt een die van de bosskut.

Fijne dag allemaal, bedankt voor jullie bezoekje.

Liefs Amanda

woensdag 15 september 2010

Zelfde magnoliaatje, ander papier



Weer een kerstkaartje, want de kerst komt zo zoetjes aan toch wel dichtbij en ik heb nog lang niet genoeg......Heb nog een keer hetzelde magnoliaatje gebruikt, is toch wel een van mijn favorieten hoor, ingekleurd met de copics, het papier is van Papermania.

Bedankt voor jullie bezoekje,

Lieve groetjes Amanda

zondag 12 september 2010

Nieuwe uitdaging op kerstclubje



Op de kerstclub van Janneke is een nieuwe uitdaging, dit is mijn bijdrage....deze keer moet er volgens recept gewerkt worden, 3 designpapiertjes, 3 bloemen, 3 knoopjes en 3 brads. Ik heb er een stempeltje van Magnolia bijgedaan ze is ingekleurt met distressinkt.

Bedankt voor het langskomen.

Lieve groetjes Amanda

zaterdag 11 september 2010

Beurs in Rijswijk en een notitieboekje



Gisteren met mijn vriendinnetje naar de beurs in Rijswijk geweest, het was een geweldig gezellig dagje. Heb een mooie beginset van de copics aangeschaft en uitgebreid uitleg voor inkleuren gekregen, dus als jullie me missen, dan ben ik aan het kleuren...



Dus nadat alles uitgepakt was, ben ik aan de slag gegaan met de copics, heb een notitieboekje voor een jarige collega gemaakt, het papier is weer Be Loved, de stempel is van CC Designs Rosalie.

Wens jullie allemaal een fijne dag, en bedankt voor jullie bezoekje.

Lieve groetjes Amanda

zondag 5 september 2010

Freubeldagje bij Marijke en copics.....



Gisteren een heel gezellig dagje gehad bij Marijke, verwend met een tasje vol met afdrukjes, thanx girl. Enne geoefend met de copics.....jee wat werkt dat mooi zeg, vrees dat ik "om" ben, nu sparen......Heb gisteren dit afdrukje van Mo ingekleurd, het papier is weer van MME, be loved, voor een eerste keer was ik zelf eigenlijk best tevreden.....

Fijne dag allemaal dames, bedankt voor jullie bezoekje.

Lieve groetjes Amanda

vrijdag 3 september 2010

Lili of the Valey......



Afgelopen week lag er zo maar een envelop in de brievenbus, met een schitterende kaart en een stempeltje.....van dinnetje Janneke. Het stempeltje moest natuurlijk meteen gebruikt worden, en het bovenstaande kaartje is er mee gemaakt. Het stempeltje is van Lili of the Valley en ik vind de beertjes zo schattig, ingekleurd met distressinkt, de rand van de muts is gedaan met stickles en het papier is van 3 bugs on a rug.

Bedankt voor jullie bezoekje en altijd leuke berichtjes,

Lieve groetjes Amanda