zondag 31 oktober 2010

Kerstpapier van Bo Bunny



Dit papier heeft mijn hart gestolen hoor voor dit jaar, ben er ook een beetje zuinig op. Het stempeltje is van Magnolia en ingekleurd met de copics. Vind het werken met de copics best lastig, de ene keer gaat het best aardig en soms zit ik zo te stuntelen, dus aanstaande zaterdag ga ik bij Marion in Lisse een workshop volgen, ben me er al helemaal op aan het verheugen!

Fijne zondag allemaal, liefs Amanda

zaterdag 23 oktober 2010

Penny Black



Weer een kerstkaartje, deze is gemaakt voor de kerstclub van Janneke. De opdracht was maak een filefolder, dit modelletje is van een oude challenge van de Double Dutch. Het stempeltje is van Penng Black, papier van Websters Pages, de kerstbloemen zijn van QK.

Bedankt voor jullie bezoekje en allemaal een fijn weekend gewenst.

Liefs Amanda

zondag 17 oktober 2010

Notitieboekje in herfstkleuren




Het papier is van DB en al knap wat jaartjes oud, maar ik blijf de combinatie oranje met paars zo leuk vinden. Het magnoliaatje is ingekleurd met copics, verder een swirl van de QK en wat bloemen van Prima Marketing gebruikt.

Liefs Amanda

zondag 10 oktober 2010

Notitieboekje



Zo even geen kerst hoor, alhoewel er nog wel het een en ander in de maak is. Dit notitieboekje is weer voor een jarige collega gemaakt, het papier is van MME en het stempeltje is van CC designs Shy Kiki La Rue, ingekleurd met copics.

Bedankt voor jullie bezoekje.

lieve groetjes Amanda

woensdag 6 oktober 2010

Friday Sketchers



Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van de Friday Sketchers, er stond weer een ontzettend mooie sketch. Het papier is van Websters Pages, de stempel van Magnolia ingekleurd met de copics, verder heb ik een kerstroos van Quick kutz gebruik en de ronde nesta's.

Lieve groetjes Amanda

maandag 4 oktober 2010

Uitdaging bij Janneke's kerstclubje



Janneke heeft op d'r kerstclubje een nieuwe uitdaging, dit is mijn bijdrage, de voorwaarde was dat er een kerstmannetje of vrouwtje op moest staan, dit was het allerlaatste restje van het rose papier,'t is helaas echt op, maar snel op zoek naar nieuw *LOL*

Bedankt voor jullie bezoekje en berichtjes,

Liefs Amanda

vrijdag 1 oktober 2010

Zuurstokroze kerstkaart



Had nog een klein beetje over van dit papier, is net als het vorige kaartje, heeeeel oud, dus geen idee meer van wat en wie het is, maar vind het zelf nog steeds mooi. De stempel is van Magnolia ook al wat ouder, gekleurd met de copics.

Fijne dag allemaal en bedankt voor jullie bezoekje.

Liefs Amanda