maandag 27 december 2010

Midnight Frost....



Janneke had voor de kerstdagen voor haar clubje 2 sketches gemaakt, met de eerste heb ik deze kerstkaart gemaakt, vast voor het komend jaar. Ben helemaal weg van het papier van Bo Bunny, samen met het Magnoliaatje met de kerstster. Verder heb ik de ronde en geschulpte nestabilities gebruikt, de sneeuwsterren zijn van Marianne Design.

Janneke made 2 sketches for here club, I used the first. The papers are from Bo Bunny, Midnight Frost, the stamp is rom Magnolia, flakes are from Marianne Design.

Bedankt voor het langskomen, lieve groetjes Amanda

zondag 12 december 2010

Sneeuwpop



Nog een keer een notitieboekje gemaakt, weer een jarige collega, omdat het winterseizoen echt in volle gang is, deze keer een afbeelding van Mo van de sneeuwman gebruikt, met het papier van Magnolia, de sneeuwvlok heb ik gekregen van dinnetje Marion, ik dacht van een pons van MS.

This notebook I made for a collegae that is having her birthday, the digi is from Mo and the papers are Magnolia, the flake is giving by a dear friend (hi Marion) and I thought is a punche from Martha Stewart.

Bedankt voor jullie bezoekje en lieve berichtjes, liefs Amanda

woensdag 8 december 2010

Santa



Deze kaart is gemaakt met een afbeelding van Shelly, binnenkort ga ik starten in het DT, zo ontzettend leuk, deze digi heb ik alvast van haar gekregen en er natuurlijk snel een kaartje mee gemaakt. De Santa is ingekleurd met mijn copics en het papier is van Magnolia, de tekst is van Penny Black en uitgesneden met de Nesta label 8, de strassteentjes zijn met de hotfix gedaan.

This card is made with an image of Shelly, soon i'll start in the DT, i'm so excited. This digi i already got and offcourse i couldn't wait to make a card with it. Santa is coloured with my copics, the paper is Magnlia, the tekst is Penny Black and cut out with Nesta label 8, i used the hotfix for the stones.

Thanx for stopping by, Amanda

woensdag 1 december 2010

Ronde easel net even anders



Marja van Freubelen had een ronde kerstkaart met een mal gemaakt, zo leuk, dus toen ik deze mal laatst had aangeschaft van MD ben ik er zelf mee aan de slag gegaan. De achtergrond is gemaakt met een embosmal van CB met wat inkt en strasssteentjes, het Magnoliaatje is van de collectie 2010, ingekleurd met de copics het blauw is met B 93,95 en 97 en omdat ik de 91 mis en het me niet zinde heb ik er "radeloos" B 12 overheen geknald en toen werd ie leuk LOL. Op de onderkant een rub-on tekst en sneeuwvlokjes van simply creative.

Bedankt voor jullie bezoekje en jullie reacties.

Fijne dag allemaal, liefs Amanda