zondag 27 februari 2011

Kerstkaartje in het blauw


Vandaag een kaartje waar ik al heel lang geleden mee begonnen was, op Janneke's kerstclubje was een tijdje terug een SOL, kon het toen niet afmaken omdat ik niet kon kleuren, nu gelukkig weer wel, dus hier is ze dan. Het stempeltje is van magnolia ingekleurd met mijn copics, en het papier moet ik gokken, had het gebruikt voor een swap en de restjes zelf bewaard maar er stond geen merk meer op, ik geloof van Echo Park....

Verder wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties op het doosje, heb ze echt met veel plezier gelezen!

Liefs Amanda

zaterdag 19 februari 2011

Lief zoet doosje





Afgelopen woensdag kwam mijn lieve dinnetje knutselen en we hadden een plan de campagne, doosje maken van een clupje op clubs. Ik heb het nieuwe Tildapapier gebruikt op de voorkant zit een Hanglar Stanglar gekleurd met mijn copics, verder een paar bloemen van Prima Marketing en de swirl van MD.

Last wednesday my dear friend came over for crafting, we allready planned to make a box. I've used my new Tildapapers, on the front I jused a Hanglar Stanglar stamp, coulered it with my copics, also added some flowers from Prima Marketing and a swirl from MD.

Fijn weekend allemaal, en bedankt voor jullie bezoekje
liefs Amanda

vrijdag 18 februari 2011

Nog een kerstkaartje



Ik ben al aardig op dreef met de kerstkaartjes, deze is gemaakt met een oude papierlijn die nog lag te verstoffen van Papersalon, het stempeltje was een verjaardagskadootje van Janneke, thanx girl, en is zo'n schatje.

I'm already quite busy with the chrismascards, this one is made with some old papers form Papersalon, the stamp was a birthdaygift from Janneke, thanx girl, and it's so cute...

Liefs Amanda

zaterdag 12 februari 2011

Labelkerstkaartje



Op het kerstclubje van Janneke is elke 2 weken een nieuwe uitdaging, deze keer is het een labelkaart en dit is wat ik ervan gemaakt heb, heb een heel oude papierlijn opgemaakt en een Hanglar stempeltje gebruikt, ingekleurd met copics en verder wat brads en sneeuwvlokken van MD erop.

At the christmasclub from Janneke there's every 2 weeks a new challenge, this time we had to make a labelcard, this is what I made, the papers I used are quite old, don't know how and what, the stamp is Hanglar, coloured it with my copics, used some brads and snowflakes form MD.



Deze award kreeg ik van 2 lieve dames, Marian en CreaCora, ontzettend lief dat jullie aan me gedacht hebben! Nou moet ik em doorgeven aan 3 tot 5 blogdames, maar volgens mij hebben al ontzettend veel dames de award op hun blog staan. Dus ik weet het niet zo goed, degene die hem nog niet hebben, pak hem lekker mee hoor!

Bedankt voor jullie bezoekje en jullie lieve reacties, lees ze altijd met veel plezier. Wens jullie een fijn weekend, lieve groetjes Amanda

woensdag 9 februari 2011

Happy Birthday Birdie



Dit keer weer een kaartje voor mijn DT-werk in Amerika, deze week staat deze Birdie-banner in de spotlight. Vind het leuk om met een heel soort andere afbeeldingen te werken en eens andere kaartjes te maken. Ik heb de banner gecombineerd met het mooie blauwgrijze papier van Tilda, wat bloemen en een swirl van MD erbijen wat ornamenten erbij.

This time a made another card voor Shelly, this week the Birdie-banner is in the spotlight, you can find it in the shop. I love working with her images, for me it's a different way of making cards and I love it. I combined the lovely blue-gray papers from Tilda with some flowers, a swirl from MD and some ornaments.

Bedankt voor jullie bezoekje, Lieve groetjes Amanda

zondag 6 februari 2011

Mercidoosjes en Valentijn.....






Gisteren was de jaarlijkse clubdag van Freubelen, en het was ontzettend gezellig. Marja had een mooi projectje bedacht, nee nog niet gemaakt en heerlijk papier met bijpassende brads en lintjes uitgezocht, ook ben ik enorm verwend met allemaal lieve, lekkere en mooie kadootjes, en bovenal was het gewoon ontzettend leuk om met iedereen gezellig te kletsen.

Voor mijn collega-beheersters heb ik een mercidoosje gemaakt(van elk modelletje 2) en omdat het bijna Valentijn is, met Valentijnspapier van Making Memories, en met het nieuwe Tildapapier, verder heb ik wat rub-ons gebruikt ook van MM en de hartjes stans van Nellie.

Bedankt voor het langskomen, lieve groetjes Amanda