woensdag 27 april 2011

Dame in bruin



Het was even stil, maar we waren er met het hele gezin een paar daagjes tussen uit, naar onze favoriete stek in de Achterhoek, heerlijk van de natuur genoten en paard gereden, foto's verdienen helaas geen schoonheidsprijs.

Vandaag weer heerlijk aan de kaart gegaan. Deze keer een ander soort stempel als jullie waarschijnlijk van me gewend zijn, een dameshoofd van de stempelwinkel, ingekleurd met copics. Het papier is van Maja. Verder een roos gemaakt met de bloemenstans van Tim Holtz en lint en de bruine floral embelissments komen bij Doe a Ding vandaan.

It's been quiet, but we were on Holiday,enjoyed nature and horseback driving, the photo's didn't succeeded.

Today it was time to craft, I used a different kind of stamp then I usually do, a lady's head, coloured with my copics. The papers are Marja. I made a rose with the Sixxesplate from Tim Holtz, the ribbon and brown floral embellisments are bought by Doe A Ding.

Bedankt voor jullie bezoekje, lieve groetjes Amanda

donderdag 21 april 2011

TTT Everything goes



Op donderdag is er op het blog van Shelly altijd een challenge, dit keer was het mijn beurt om een voorbeeldkaartje te maken, ik heb voor de stempel close to my heart gekozen, als paardenliefhebber was de keuze snel gemaakt. Het papier en de embelishments zijn van Doodlebug, de stempel is ingkleurd met copics.

On Thursday there's always a new challenge at Shelly's Blog, this time it's my turn to make a sample card for the everything goes challenge. I've choosen the Image close to my heart, cause I love horses. The papers and Embellishments are Doodle Bug, the stamp is coloured with my copics.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

maandag 18 april 2011

Marvelous Monday - Duckling



Vandaag is het weer Marvelous Monday bij Shelly, we zijn nog in de paassfeer, vandaag staat dit lieve eendje in the spotlight. Ik heb er een stairkaartje mee gemaakt. Het papier is van First Edition Paper, Animal Antics dat ik een tijdje terug bij Doe a Ding heb gekocht. Het team van Shelly is flink uitgebreid, er zijn een drietal dames bij gekomen, als je hun eendjes wilt zien, hop even naar het blog, daar staan alle creaties.

Today it's another Marvelous Monday at Shelly's, we are into Easter. Today this cute little Duckling is in the spotlight and on sale. I've made a staircard with it. The papers are from First Edition Paper, Animal Antics, I bought them a while ago at Doe a Ding. Shelly's team has some new DT-members, to see what their Ducklings, you have to hop over to the blog!

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

zaterdag 16 april 2011

Doodle Bug



Had nog een heel oude papierlijn liggen van Doodle Bug, lekker meisjesachtig en ook de embellishments komen daarvan. Het stempeltje is van Bildarama en is ingekleurd met mijn prismapotloden, heb heel lang alleen mijn copics gebruikt en vond het tijd om ze weer eens uit het stof te halen.

Morgen ga ik heerlijke en dagje op de Art Specially rondsnuffelen, samen met mijn lieve dinneke, hoop dat de dames die vandaag geweest zijn nog wat over hebben gelaten ;-).

I used some old papers from Doodle Bug, found them bling bling and girly, the embellishments are the same brand. The stamp is Bildarama and coloured with my prismapencils. The last months I only used my copics so it was time for them again, the were quite dusty ;-).

Bedankt voor jullie bezoekje, lieve groetjes Amanda

woensdag 13 april 2011

Kerstkaartje



Voor de afwisseling weer een kerstkaartje, probeer er tussen de bedrijven door telkens een te maken zodat ik aan het einde van het jaar niet hoef te stressen. Ik lig aardig op schema LOL. Het papier is van Webster, de stempel van Magnolia, ingekleurd met copics, verder de Nestabilities gebruikt en de poinsetta van QK.

I try to make christmascards during the year, to avoid stress at the end of the year. It goes smootly till now. The papers ars Websters, stamp is Magnolia, coloured with copics, I used the Nestabilities and the poinsetta from QK.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

maandag 11 april 2011

Some Bunny



Bij Shelly is het op maandag Marvelous Monday en deze keer was dit haasje aan de beurt, heb er een langwerpige easel mee gemaakt, het papier van Maja en wat bloemetjes en roosjes op gedaan, de vlinder is van Crealies en de tekststempel van Different Colours.

It's Marvelous Monday at Shelly's, this Bunny is in the picture today. I made an easel-card with it, the papers are from Maja, I addes some flowers, the Butterfly is Crealies and the text is form Different Colours.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

zaterdag 9 april 2011

Happy Birthday!!



Dit verjaardagkaartje heb ik gemaakt met het prachtige papier van Maja, het lag al een tijdje te wachten en ik kwam er maar niet aan toe om het te gebruiken en dat terwijl ik er overal van die mooie kaartjes mee zag. De stempel is van Magnolia, weer ingekleurd met mijn copics, wat roosjes erop en de blaadjes zijn van McGill.

This birthdaycard I made with the wonderfull designpapers from Maja, got it a while ago, but couldn't find time to make a card with it earlier. The stamp is Magnolia, coloured with my copics, some roses and a punch of McGill.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

woensdag 6 april 2011

Peter Rabbit



Voor mijn DT-werk van Shelly in Amerika, dit kaartje gemaakt, de afbeelding heet Peter Rabbit en met Pasen voor de deur was het een heerlijke afbeelding om te gebruiken. De digi is ingekleurd met mijn copics, verde de nestabilities, ovalen gebruikt en wat ponsen van vlindertjes.

For my DT-work for Shelly, I made this card, and with Easter right ahead it was a pleasure to make it. The digi is coloured (again) with my copics, used the nesta's ovals and some butterflypunches.

Bedankt voor jullie bezoekje, lieve groetjes Amanda

zondag 3 april 2011

Nog een kerstkaartje



Een tijdje terug heb ik deze kaart en sketch gemaakt voor het kerstclubje van Janneke. Het stempeltje is van Mo Manning, ingekleurd met mijn copics. Het papier weet ik helaas niet meer, was het restje van een hele oude lijn, de kerststerren zijn van QK.

A while ago I made this card and Sketch for the Christmasclub from Janneke. The stamp is Mo Manning, coloured with my copics. The papers I don't know, they were very old, the Poinsetta is from QK.

Bedankt voor het langskomen, lieve groetjes Amanda