zondag 30 juni 2013

All Americain......


Had dit kaartje nog op de computer staan, gemaakt met dezelfde papiertjes als Lady Liberty, deze keer met een plaatje van Mo Manning, vond het wel erg mooi passen, niet zoveel frutsels het hartje is uit het papier geknipt en verhoogd opgeplakt.

Wens jullie allemaal een fijne zondag en hoop dat het zonnetje nog door komt vandaag.

Bedankt voor je bezoekje, liefs Amanda

zaterdag 29 juni 2013

Kerstkaartje


Vandaag aan de kerstkaart gegaan, zodat ik aan het einde van het jaar geen megaspurt hoef te maken. Sinds de SU workshop weer geinspireerd om langwerpige kaartjes te maken. De stempel is met copics gekleurd, de papiertjes zijn van Bo Bunny, het tekstje is een rub-on en de sneeuwvlokken zijn van MD.

Today I made a christmasscard I don't want to stress at the end of the year. And through my SU workshop I'm inspired to make a different than square. The stamp is colord with my copics, designpapers are from Bo Bunny, tekst is a rub-on, snowflakes are a die from MD.

Bedankt voor je bezoekje, liefs Amanda

zondag 16 juni 2013

Vlinders en bloemen van SU



Gisteren  een ontzettend gezellig dagje gehad, in Zoetermeer, georganiseerd door Ilona en de Workshop SU werd gegeven door Carmen, dit om uit te proberen voor de clubdag  van het Hoekje later dit jaar. De locatie in Zoetermeer is perfect, dichter bij het OV kan niet en ruim voldoende parkeerplekken voor de mensen die met de auto komen.

Carmen had haar Stamping Up spullen bij zich en voor ons een geweldige WS geregeld, met 5 voorbeeldkaartjes en een hand-out zodat iedereen aan de slag kon. 

Ik heb de bovenstaande kaartjes gemaakt, ik weet het geen 5 maar 2, voor mij is dat al heel behoorlijk want vaak doe ik gewoon helemaal niks. Totally in love met de bloemenset van de bovenste kaart, en gisteren mijn heattool en embossingpoeders maar vast klaar gezet.

liefs Amanda

donderdag 6 juni 2013

Beachsign


Today the new Challenge starts at Shelly's Images, and since we're heading towards Summer we have a lovely Image the team used called Beachsign, it's also the theme for the new Challenge "Beachtheme" so use your imagination.

The DT has done their utmost, and made some gorgeous creations for you, so hop over to the blog and get inspired.

Vandaag begint de nieuwe uitdaging bij Shelly's Images, we gaan richting zomer dus het team mocht met deze gave digi aan de slag, Beachsign, dit sluit meteen mooi aan bij de nieuwe uitdaging, Beach, dus alles wat met strand te maken heeft.

Heeft DT heeft weer mooie voorbeelden gemaakt, dus neem eens een kijkje op het blog.

Bedankt voor je bezoekje, liefs Amanda