maandag 30 september 2013

Kerstkaartjes in het blauw.....




 
Na een knutseldipje weer wat kerstkaartjes om te laten zien, allemaal eer met spulletjes van Stamping Up gemaakt, in mijn favoriete blauwtinten. De eerste en laatste zijn gemaakt met de stempels en stanzen van Ornament Keepsakes en de middelste met de Mosaic set, stempels en pons.
 
After a little dip I made some christmascards with my SU stuff, in my favo blue colors. The two in the middle are made with Mosaic (stamps and punch) the first and last with Ornament Keepsakes.
 
Bedankt voor je bezoekje, liefs Amanda

zondag 8 september 2013

Kerstkaartje met paars en blauw


Ik ben nog steeds druk bezig met de kerstkaartjes en mijn spulletjes van SU aan het uitproberen, kijken wat ik leuk vind en wat je er allemaal mee kan. Dit kaartje is gemaakt met alleen stempelwerk, echt een nieuwe uitdaging, ik ben altijd wel van laagjes, al is het maar met wat foam om iets op te hogen.

De kerststerren komen uit de set Snowflake Soiree en heb ik gestempeld met versamark en daarna met embossingpoeder met een glittertje erin verwerkt. Daarna de achtergrond geinkt met 3 kleuren, Elegant Eggplant (paars) Island Indigo en Soft Sky. Een lintje, een tekstje uitgestansd met de fishtails van MFT ren wat pareltjes maken het compleet. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden

Bedankt voor je bezoekje, liefs Amanda

zondag 1 september 2013

Very Merry........


 
Afgelopen woensdag heb ik bij Carmen (zie Caring for stamps in mijn blogroll) een SU workshop gevolgd Very Merry, kerstkaartjes maken. Carmen had schitterende voorbeelden gemaakt en ik heb 2 kaartjes gemaakt, de bovenste met een set kerstballen en een pons in het blauw, en daaronder een kaart met een kerstboom, de tekst is op vellum gestempeld.
 
Carmen bedankt voor de gezellige en inspirerende workshop, heb genoten!
 
Lieve groetjes Amanda