maandag 27 januari 2014

Valentijnkaartje



Weer eens tijd voor een kaartje, ik ben niet heel erg van het Valentijn gebeuren maar een paar kaartjes maken met dit schattige beertje, de papiertjes zijn van MME.

Time for a card, I'm not really into Valentine, but a few cards are nice, specially with this cute Bear and the beautiful papers from MME.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

vrijdag 17 januari 2014

Borduurkaartje met kerstbeertjes



De kerst is net achter de rug, maar ik maak ze nog steeds het hele jaar door, deze week de eerste weer gemaakt, een borduurtje, patroon wederom van Sjaak van Went en het plaatje is van Yvonne Creations, bijna saai.

The first Christmascard of this year, again with embroidery.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

dinsdag 14 januari 2014

Borduurkaartje "Happy"


Naast mijn Stamping Up-verlaving mag ik ook nog steeds graag een kaartje borduren, de plaatjes van Yvonne Creations in combinatie met een patroon van Sjaak van Went zijn favoriet.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de uitdaging op het http://borduurkaartenblog.blogspot.nl/ (dank je wel Cindy voor de tip)

Beside my SU-addiction I still love emboidery, Yvonne Creations with a pattern from Sjaak van Went are favo.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

zondag 5 januari 2014

Bloemenkaart in het blauw

 
 
En weer een kaartje met Stamping Up materialen, toch echt wel mijn nieuwe verslaving. Soms is nog niet alles van SU maar op dit kaartje wel, de kleuren zijn Night of Navy en Pool Party, blauw blijft favoriet hier. De stempels komen uit de set Blooming with Kindness, vind de bloem helemaal geweldig en fijn dat er wat mooie teksten bij zitten.
 
 
Again a card with Stamping Up stuff, my new addiction, I used one of my favo colorcombi's Night of Navy and Pool Party, blue is also one of my favo's . I used the set Blooming with Kindness, I love de delicate flower, and the love text.
 
 
Bedankt voor je bezoekje, liefs Amanda


vrijdag 3 januari 2014

Bloemenkaartje in vrolijke kleuren



 
Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen, dat al jullie dromen uit mogen komen.
 
Verder heb ik weer een kaartje om te delen met jullie, het kaartje is gemaakt voor de nieuwe wedstrijd op het Freubelstraatje waar ik beheerster ben. Na alle kerstkaarten was ik toe aan iets wat een beetje knalde, dus lekkere frisse kleurtjes en papiertjes gebruikt van Stamping Up, Rich Razzleberry, Island Indigo en Tangerine Tango, de bloemen zijn gestempeld met Flowershop en de achtergrond met Gorgeous Grunge, de tekst komt uit Petite Pairs. Enne gewoon omdat het kan ook de binnenkant van de kaart en de envelop weer bewerkt, zodat het echt een kadootje is (hoop ik).
 
Bedankt voor je bezoekje, liefs Amanda