zaterdag 12 april 2014

Petite Petals meets Gorgeous Grunge


Vandaag een kaartje met een combinatie van 3 mooie sets, de bloemen van de Petite Petals en de Flower Shop, samen met de Gorgeous Grunge die voor de achtergrond gebruikt is en natuurlijk weer mijn favoriete kleurtjes gebruikt, het paars en het blauw samen een bruin tint, gewoon een mooie combinatie. Verder wat Linen Thread, strass en vlindertjes gebruikt. Ik ben wel blij met deze kaart.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

zaterdag 5 april 2014

Horse Frontier


Als je dochter jarig is en ze is een paardenmeisje, tja, dan moet haar verjaardagkaart natuurlijk met een paard.....Ook SU heeft een leuke set, Horse Frontier, ik had wat zitten neuzen op Pinterest en het leek me leuk om het paard helemaal zwart te maken, de achtergrond is met verschillende kleuren gesponst, en nog wat accenten aangebracht door een clearblok te pakken en daar nog wat inkt op te stempelen en af te stempelen zodat er wat meer diepte ontstaat.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda

woensdag 2 april 2014

Real Red


En nog weer een kaartje met mijn favoriete stempelset van dit moment, Secret Garden en heerlijk dat je de stanzen erbij kunt aanschaffen, ze snijden perfect. Ik had zin in nog een knallend kleurtje, Real Red en dan alleen met wit, het tekstje komt uit de set Happy Watercolor, verder een lintje, een doily en een paar stukjes papier uit het mooie blokje.

Bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes Amanda